Hosting SSD

Stało się! Zrezygnowaliśmy z dysków "talerzowych". Od dziś wszystkie serwery korzystają z ekstremalnie szybkich macierzy opartych na dyskach SSD (Solid State Drive - dyski bez części mechanicznych).

Szybkie serwery

Zastosowanie dysków SSD daje sporego kopa wydajnościowego wszystkim oferowanym przez nas usługom (poczta, pliki, bazy danych) - realna ilość operacji wejścia/wyjścia na sekundę (IOPS) przekracza 100 tys. (poprzedni zestaw dysków talerzowych dawał około 5 tys. IOPS). Różnica jest ogromna dlatego zmieniliśmy stare technologicznie i powolne dyski HDD na nowoczesne. Dzięki temu hosting SSD jest jeszcze łatwiej dostępny.

Migracja danych z HDD na SSD

Jesteś już naszym klientem? Nic się nie martw - rozpoczęliśmy już migrację poprzednich maszyn na nowe platformy. Poinformujemy Cię po zakończeniu przenosin. Migracja będzie w 100% przezroczysta dla użytkowników, nie ma potrzeby wykonywania jakichkolwiek zmian - wszystko będzie działać "po staremu" - tylko jeszcze szybciej :-)

Zapraszamy do skorzystania z bezpłatnego, 30-to dniowego okresu próbnego na wszystkie rodzaje oferowanych serwerów: